Welkom op

•• MIJN  FOTO BLOG ••

Op deze pagina vind u foto blogs uit alle categorieën.

Hieronder kunt u een specifieke categorie kiezen.

Ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste blogs

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Newborn; Drunen; Dex

Newborn; Drunen; Dex Mijn buurvrouw was in verwachting (zie hier de zwangerschapsreportage) en zei van begin af aan al dat ik de newbornreportage mocht doen. Dit had ik doorgegeven bij familie en vrienden die de babyshower organiseerden en zodoende kreeg ze dus een newbornreportage cadeau. Toen ze eenmaal bevallen was, planden we een datum voor…

no comments
Reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Velden met * zijn verplicht *

Outdoor; Drunen; Liam en Mara

Outdoor; Drunen; Liam en Mara Een tijdje terug had ik foto’s gemaakt van mijn nieuwe mutsjes. De leeuw en de wolf. Dit vond ik zo gaaf, dat ik ook met mijn eigen kinderen op pad wilde. En gelukkig wilden ze meewerken. Zodoende gingen we weer bij ons achter de dijk foto’s maken. Het ging maar…

no comments
Reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Velden met * zijn verplicht *

Outdoor; Waalwijk; Familie Verreijt

Outdoor; Waalwijk; Familie Verreijt De oma van deze kindjes wilde graag foto’s laten maken van haar kleinkindjes. Ze wilde een mooie foto voor aan de muur. Op haar oppas dag hebben we afgesproken. Papa en mama wisten van niks. Dit was een verrassing.  Ik ben naar hen toe gegaan en vanuit daar zijn we de bossen…

no comments
Reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Velden met * zijn verplicht *

Outdoor; Goirle; Familie Martens

Outdoor; Goirle; Familie Martens Deze familie wilde graag ongedwongen foto’s. Dat lijkt me wel gelukt 🙂  Tijdens een familiereportage maken we verschillende foto’s. Niet alleen met de hele groep, maar ook verschillende setjes. Zoals bijvoorbeeld alle gezinnen apart, stelletjes apart, alleen de kinderen, broers en zussen samen, enz.  Hier een klein aantal foto’s uit deze…

no comments
Reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Velden met * zijn verplicht *

Outdoor; Waalwijk; Brandon en Ronja

Outdoor; Waalwijk; Brandon en Ronja Een tijdje terug heb ik mutsjes gekocht van nep-bont. Een leeuwenmuts en een wolvenmuts.  Wat een prachtige kwaliteit!! Ik was meteen verliefd. Maar die verliefdheid werd versterkt toen ik Brandon en Ronja met mijn mutsjes zag lopen. We hebben prachtige foto’s weten te maken. Ik ben zo ontzettend blij met…

no comments
Reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Velden met * zijn verplicht *