Recensies

RecensiesIk vind het altijd ontzettend fijn om al die lieve recensies te mogen lezen. 

Heb je ook een recensie voor mij? Mail deze dan naar contact@madebyangela.nl


NATURAL NEWBORN

Super mooie newborn shoot gehad! Door omstandigheden kon dit niet eerder gepland worden en Angela had alle begrip hiervoor en plande speciaal een plekje op hele korte termijn om alsnog mooie foto’s van mijn kleine meid te maken! hele gezellige sfeer! Echt een aanrader als je mooie professionele foto’s wilt in een ontspannen sfeer. ❤️

Een fijne fotograaf die met je meedenkt. Het resultaat is er mooi geworden en we zijn er erg blij mee.
Zeker een aanrader!


OUTDOOR

Angela is geweldig! Ik won een fotoshoot met moederdag…. ze nam echt de tijd voor de shoot, dacht mee… zelfs de kindjes vonden het leuk! Ze had geweldige ideeën, wat resulteerde in prachtige foto’s! We vonden het bijna onmogelijk om een keuze te moeten maken!
We hebben nu de foto’s binnen en genieten na! Zowel van het geweldige resultaat, als van de geweldige ervaring. Angela is ontzettend fijn in het contact! Echt een aanrader!!!
Dankjewel Angela….!!


OUTDOOR

Top!!! Mooie fotos..en super met de kids..


NEWBORN GEPOSEERD

Toen Julian 3 weken oud was zijn we bij Angela thuis geweest voor de Newborn Shoot.
De verwarming stond lekker hoog zodat ons mannetje het niet koud zou krijgen.

Wij wilden ook heel graag wat foto’s met onze oudste zoon erbij en dat was ook mogelijk. We hebben eerst de foto’s genomen van de broertjes samen, daarna is mijn oudste naar huis gegaan met papa zodat het wat rustiger was.

Angela is erg goed met Baby’s en toen ze Julian in slaap had gewiegd heeft ze prachtige foto’s kunnen nemen. 🙂
Ze heeft heel veel ideeën voor mooie poses en je kunt ook heel duidelijk aangeven wat je zelf graag wilt en mooi vind. Ook heeft ze heel veel keus uit verschillende kleuren doeken en wraps hier mag je ook zelf uit kiezen wat je mooi vind.

Wij zijn heel blij met het eindresultaat het zijn echt prachtige foto’s!
De digitale bestanden krijg je op een hele mooie houten USB stick in een mooi Doosje.

Je hebt ook de optie om prachtige albums en andere dingen te bestellen bij Angela.
Wij kunnen het iedereen aanraden om een newborn shoot te doen bij Angela!


COMBI-PORTRET

👍🏼👍🏼super gedaan echt een aanrader


NEWBORN GEPOSEERD

Nadat we bij Angela een zwangerschapsshoot hebben laten maken, met prachtige foto’s als eindresultaat, wilden we ook graag zulke mooie foto’s van ons zoontje. Begin dit jaar was het zover.

Helaas was ons zoontje heel erg onrustig, en werd het geduld van Angela behoorlijk op de proef gesteld. Maar ondanks dat zijn er super mooie foto’s uitgekomen!

Angela super bedankt voor je geduld en de prachtige foto’s. We zijn er ontzettend blij mee!

Groetjes Sandra


NEWBORN GEPOSEERD

Hoi Angela,

Hierbij 😉

Angela heeft ons kind op een prachtige wijze kunnen vastleggen. Omdat ons kindje te vroeg geboren was, wilden we erg graag mooie foto’s hebben van haar, zoals ze nu is.

We zijn via via bij Angela terecht gekomen en er erg blij mee! We konden snel bij haar terecht en de communicatie liep soepel, gevoel van korte lijntjes.

Ze neemt op de dag zelf uitgebreid de tijd voor je en past zich gemakkelijk aan de situatie aan. Respect voor de hoeveelheid spullen die ze meeneemt om de foto’s te kunnen stylen.

Oneindig veel geduld verder en het levert prachtige foto’s op !

We kunnen niet wachten tot het uiteindelijke resultaat.

Angela, bedankt tot nu toe ^^


OUTDOOR

Onze fotoshoot was van t begin tot einde een feestje en wat een mooie foto’s! Angela neemt de tijd, luistert en is super relaxed. Lieve Angela, je doet t super! Dank je wel voor de ervaring en de mooie foto’s en tot de volgende shoot!


Lieve Angela,
Je hebt erg je best gedaan om onze kleine meid in slaap te krijgen. Alles werd uit de kast gehaald.
Baby sussers, rustige muziekjes, wiegen, voeden, wraps en nog meer. Maar het belangrijkste is jouw geduld.
Je bleef rustig en geduldig totdat onze kleine meid in slaap viel.
En toen kon je aan de gang, je kan zien dat je graag foto’s maakt. Ze zijn ook super mooi geworden!
Ik ben benieuwd naar het fotoboek, een herinnering voor later!
Groetjes Paula de Kort

Bedankt Angela !!😍
wat een super mooie foto’s heb je gemaakt
Van mijn gezin.
Je nam alle tijd voor onze zoon van 2
En je liet onze dochter voelen of ze een fotomodel was 💖

Super bedankt ons zie je
Zeker een x terug
En zal je aan iedereen aanraden

Groetjes jitske Sebas Isis en Raff


OUTDOOR BORSTVOEDING

Super liefdevolle en relaxte outdoor shoot gehad vandaag. Samen met mijn baby duque de borstvoeding vast mogen leggen en met mijn hele gezin waarin ik duque lekker bij me draag ook vast mogen leggen. Voor mij is Angela een echte aanrader! Tja, de Foto s zeggen genoeg lijkt me!!! Super bedankt!


NEWBORN GEPOSEERD

Met de kerst hebben we via Facebook een van de mooiste kerstcadeaus ooit gewonnen ; een newbornshoot  voor onze dochter Lotte.

Woensdag 23 maart was het dan eindelijk zover en gingen we met ons kleine meisje (9 dagen jong) op pad om haar te laten vereeuwigen.

Eenmaal aangekomen bij Angela thuis bleek zij een zeer professionele fotografe met dito setting en materiaal. Omdat Lotte nog een beetje slaperig was konden we gelijk beginnen.

Angela kreeg van ons de vrije hand m.b.t poses (behalve dan dat we zeer graag de ‘potato’ wilden 😉 ) en legde haar met veel beleid en liefde op de voor haar meest mooie en fotogenieke manier neer.

Mede doordat ze zelf ook kinderen heeft en natuurlijk de nodige ervaring met newborns, zie je dat ze de baby’s met veel geduld, rust en zorg kalmeert en positioneert en ze bij haar dus ook absoluut in veilige handen zijn. Het is fijn dat je als pas bevallen mama dus ook niet de stress hoeft te hebben dat er wat met je kindje gebeurd 😉 en zo dus lekker kan genieten van alles.

Na de shoot kregen we gelijk dezelfde avond al een preview op Facebook en ook de twee dagen erna werden we verrast met mooie beelden van ons meisje en een prachtige foto van onszelf met Lotte.

Nog even geduld en dan volgt de slideshow met alle bewerkte foto’s…zo spannend!

We zijn al superblij met hetgeen we hebben gezien en zullen dan ook zeer zeker iedereen aanraden een newbornshoot te doen bij Angela.

Het is de meest waardevolle investering in je meest kostbare bezit…hetgeen je nooit overnieuw kan doen en waarmee je terug kan denken aan de meest bijzondere tijden van zo’n klein nieuw mensenleventje!!


OUTDOOR

Hey Angela hierbij mijn recensie:

Ik was op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot met mij en de hond samen.

Ik kwam op facebook ‘Made by Angela’ uit Drunen tegen.

Contact gezocht met Angela en dit was vanaf moment één, heel leuk contact. Ze heeft meegedacht over ideeën, hoe we de shoot zouden doen en waar.

Naar wat heen en weer contact een afspraak gemaakt. De dag van de shoot was het fantastische weer.

Angela heeft heel veel geduld met fotograferen.

De hond had niet altijd even veel aandacht voor Angela en de camera. De hond was lekker druk maar daar heeft Angela geen problemen mee. Ze is heel goed in haar vak en heeft veel geduld.

Maar al met al is het allemaal goed gegaan en ik ben heel blij met de fotos die Angela uitgezocht heeft. Ze heeft alle tijd genomen voor de foto’s en dit siert haar heel erg.

Ik weet zeker dat als ik nog eens een shoot ga doen zeker terug ga naar Angela. Ook zal ik Angela aanraden bij andere die een fotoshoot willen. Ze is erg profesioneel in haar vak.

Gr. Gert-Jan


OUTDOOR IN OUR HEARTS

Recensie 1

Zondag 10 sept Wat was dat een mooie onvergetelijke dag ter ere van papa die in januari is overleden aan een verschrikkelijke ziekte 😢

Mede door hoe dat Angela omgegaan is met de fotoshoot, en prachtige vragen gesteld heeft, waardoor het persoonlijk en emotioneel werd en waardoor we echt onze gevoelens met een stukje verwerking, een mooie fotoshoot konden maken. We hebben gehuild en gelachen zonder enige dwang, waardoor we geheel ons eigen konden zijn! Echt wouw! 😍

Deze onvergetelijke dag, waardoor we samen onze gevoelens en gedachtes konden delen, waardoor papa ook heel dicht bij ons was op die dag. Super! Dank je wel Angela. Dit heeft voor ons echt een mooi plaatsje in ons hart ❤ Je deed het zo mooi en stelde ons op ons gemak en maakte ons zodat we ons eigen hebben kunnen zijn. TOP!

Echt prachtige foto’s. Elke keer als ik er naar kijk word ik emotioneel, maar kijk ook terug op deze bijzondere werkelijk onvergetelijke dag! ❤

Liefs Francesca

Recensie 2

Het was 10 september dat we een fotoshoot zouden gaan doen ‘In Our Hearts’. Het was ter ere van mijn man die begin dit jaar overleden is, eind januari 😢. We hadden ook het gevoel dat hij bij ons was die dag. Het zonnetje scheen en het waaide flink en koud maar dat deerde ons niet.
We wisten niet wat we konden verwachten maar het was zo mooi en zo’n ongedwongen fotoshoot en ze was geduldig.
Angela stelden mij en mijn dochters helemaal op ons gemak en hield rekening met ons.
Wat was het mooi en ook een goede plek uitgekozen. Ze heeft vragen gesteld en daar vanuit heeft ze foto’s gemaakt. We hebben ons helemaal laten gaan waarbij we ons eigen konden zijn.
Het was een mooie liefdevolle emotionele fotoshoot, maar we hebben ook gelachen tussendoor. Deze dag vergeet ik nooit meer.

Dank je wel Made by Angela je bent een professionele super fotograaf.

Liefs en groetjes Tante Stella


NEWBORN GEPOSEERD

We hebben de fotoshoot als geweldig ervaren!

Het was lekker warm voor mijn dochtertje en Angela nam de tijd om mooie foto’s te maken.

Ze ging heel lief en zorgvuldig te werk en hield echt rekening met mijn dochtertje!

Ze wilde haar bv niet wakker maken en legde haar heel zorgvuldig in andere posities.

De foto’s die zijn gemaakt zijn super mooi! Voor mij echt een aanrader!!


OUTDOOR

3 juli was het dan zover…..

Onze gewonnen fotoshoot stond vandaag gepland.

Na eerst wat klerenstress waren we er klaar voor.

Locatie was het oude land van ooit, een mooi park met leuke foto plekjes.

Al snel stonden de eerste foto’s erop van ons gezinnetje en van onze meiden.

Wat was onze oudste dochter in de wolken toen Angela een paar mooie prinsessenjurken tevoorschijn toverde. Trots trok ze hem aan en ook een mooie bloementooi erbij, wat straalde ze, ze voelde zich een echte prinses! Net als onze jongste, een hele uitdaging, maar wat een mooi sprookje samen in een mooie jurk /rok.

Angela bedankt voor de mooie foto’s, het was een hele klus om de mooiste uit te zoeken, maar het is gelukt!

Groetjes Danielle


OUTDOOR

Hoi Angela,

Je vroeg mij om een recensie te schrijven, hierbij mijn recensie voor jou.

Ik had je wat laat benaderd voor een fotoshoot van Dylan en D-jay samen met hun nichtjes Linn en Jill. Deze fotoshoot
(gepland +/- 2 weken voor kerst) wouden we laten maken als verassing voor hun opa en oma. De foto’s wouden we dan met kerst geven. Erg krappe tijd, maar ondanks dat had je toch nog een plekje in je agenda, en zijn we op een zaterdagmiddag
naar Heusden gereden om daar wat foto’s te maken.

Gelukkig zat het weer mee en was het droog. In een mooi steegje heb je prachtige foto’s gemaakt van de kinderen.

Dezelfde avond nog kregen we al wat foto’s doorgestuurd waaruit we een keuze konden maken. Uiteraard veelste moeilijk.
Uiteindelijk zijn we er toch uitgekomen, en hadden we met kerst een prachtig kerstcadeau voor onder de kerstboom voor opa en oma.

Angela bedankt voor alles !!

groetjes

Kim


NEWBORN GEPOSEERD

Lieve Angela,
Zenuwachtig stond ik op en deed ik Sion in bad om zo daarna op pad te gaan naar de newbornshoot, we hadden er zin in!

Voor het eerst dat ik dit deed en wist niet wat ik precies kon verwachten, maar eenmaal bij jou was het een heerlijke ontspannen sfeer en de koffie stond al klaar, na even wat gepraat te hebben gaf ik Sion letterlijk in jouw handen en ik had alle vertrouwen in je!

Je was zo geduldig en zo ontzettend lief voor Sion dat het mij ook ontroerde, het mannetje 10 dagen oud en dan al zulke mooie poses, gewoon mijn eigen kindje die daar ligt!

We willen jouw bedanken voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt!

Met heel veel trots en een traantje van blijdschap omdat het zulke mooie foto’s zijn kan ik alleen maar zeggen..ga naar Angela toe. Want wij hebben nu foto’ s waar zelfs vrienden en familie zo ontzettend verliefd op zijn als ze de kleine Sion zien schitteren.

Angela bedankt! Liefs Julio en Annette en een dikke knuffel van Sion


OUTDOOR

Lieve Angela,

Je vroeg mij een recencie te schrijven….
eigenlijk moeten dat er drie zijn!

Je heb ons op de foto gezet toen we in verwachting waren van onze zoon Wess.
Toen werd onze kleine man geboren en met een week oud lag hij al in de schijnwerpers samen met z’n papa & mama.
En nu hadden we een super leuke actie gewonnen waardoor we met ons hele gezinnetje op de foto mochten!
en ze zijn SUPER!!
Wij hebben al de drie de foto shoots als heel fijn en prettig ervaren.
Je bent heel makkelijk als het gaat om het plannen van de fotoshoot en dat is wanneer je met een baby en daarna dreumes zit wel erg handig.
Al plaste en poepte Wess tijdens de newborn shoot alles onder en wilde hij niet stil op papa zijn rug liggen, het maakte je niks uit….. ik zelf was meer gestrest kwa tijd als jij want jij had al de tijd 🙂
En tijdens de shoot in de duinen hebben we ook weer erg moeten lachen en dat vind ik toch wel belangrijk……. dat het niet zo formeel wordt want door spontaniteit krijg je de mooiste foto’s (zie het resultaat).

Dus nogmaals dankjewel voor de drie super mooie fotosessies!
Made by Angela fotografie…….dat is waar je moet zijn <3

Liefs Kelly


OUTDOOR BORSTVOEDING

Angela heeft bij bij een newbornlifestyle fotoshoot gedaan en daar hadden we gelijk een borstvoedingsfotoshoot aan vastgeplakt. Ik maak zelf ook al een paar jaar borstvoedingsshoots, omdat ik zelf ook anderhalf jaar borstvoeding gegeven heb en weet hoe bijzonder het is. Maar ik had het zelf nog niet eerder vast laten leggen. Ja met selfies, maar dat is toch anders. Nu een mooie shoot door Angela, in het bos, waar mijn relatie met mijn man begon, waar ik ten huwelijk gevraagd ben en nu dus met mijn twee kindjes rondliep. Echt onze lovestory 🙂 . En hoe mooi is die circle of life en voor mijn gevoel zie je dat in de borstvoedingsshoot terug. Prachtig vast gelegd door Angela. Echt een aanrader. Het is een bijzondere periode in je leven, maar die ook weer voorbij gaat. Maar nu heb ik een prachtige herinnering!


OUTDOOR

Hey Angela,

Ik wilde zo graag een keer met een goede vriendin die ik al meer als 25 jaar ken op de foto omdat ik onze vriendschap vast wilde leggen! Ik kwam meteen uit bij Made by Angela fotografie!

Ik ben al keer eerder bij jou op de foto gegaan en dat was al top! Vandaar dat ik dit nog een keer wilde!

En wie weet in de toekomst een mooie foto samen met me vriend!

En we waren toen naar een mooie buitenlocatie geweest in de bossen, vlakbij de roeivijver. Was super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

En je bent een goede fotograaf met leuke ideeën zodat iedereen een mooie foto krijgt!

Xxx Linda de man


OUTDOOR BORSTVOEDING

Wat een lieve, betrokken, rustige en goede professionele fotografe.

Ze stelt je op je gemak en maakt foto’s in een fijne en ontspannen sfeer. Ze begeleid je goed en staat ook open voor eigen ideeen. Ze is erg lief voor kinderen,waardoor het ook goed en vertrouwd voelt je kindje door haar te laten fotograferen.
Groetjes Shirley

Made by Angela fotografie

Vennestraat 12 

5151CC Drunen

06 - 420 356 40

contact@madebyangela.nl

kvk nr: 58287914

Privacy Verklaring (AVG)