Recensies borstvoeding reportage

Recensies borstvoeding reportageIk vind het altijd ontzettend fijn om al die lieve recensies te mogen lezen. 

Heb je ook een recensie voor mij? Mail deze dan naar contact@madebyangela.nl


Super liefdevolle en relaxte outdoor shoot gehad vandaag. Samen met mijn baby duque de borstvoeding vast mogen leggen en met mijn hele gezin waarin ik duque lekker bij me draag ook vast mogen leggen. Voor mij is Angela een echte aanrader! Tja, de Foto s zeggen genoeg lijkt me!!! Super bedankt!

borstvoeding, reportage, voeden, voeding, borstvoedingreportage, borstvoeding reportage, nederland, nl, foto, foto’s, fotoshoot, shoot, kids, kinderen, kind, gezin, gezinnen, fotosessie, foto sessie, fotografie, fotograaf, fotografe, fotografen, drunen, vlijmen, schijndel, waalwijk, kaatsheuvel, denbosch, den bosch, nieuwkuijk, tilburg, outdoor, baby, newborn, newbornshoot, newborn shoot, babyshoot, baby shoot, ouders, love, liefde, verliefd, gevoel, brabant, gelderland, made by angelaAngela heeft bij bij een newbornlifestyle fotoshoot gedaan en daar hadden we gelijk een borstvoedingsfotoshoot aan vastgeplakt. Ik maak zelf ook al een paar jaar borstvoedingsshoots, omdat ik zelf ook anderhalf jaar borstvoeding gegeven heb en weet hoe bijzonder het is. Maar ik had het zelf nog niet eerder vast laten leggen. Ja met selfies, maar dat is toch anders. Nu een mooie shoot door Angela, in het bos, waar mijn relatie met mijn man begon, waar ik ten huwelijk gevraagd ben en nu dus met mijn twee kindjes rondliep. Echt onze lovestory 🙂 . En hoe mooi is die circle of life en voor mijn gevoel zie je dat in de borstvoedingsshoot terug. Prachtig vast gelegd door Angela. Echt een aanrader. Het is een bijzondere periode in je leven, maar die ook weer voorbij gaat. Maar nu heb ik een prachtige herinnering!

baby, newborn, foto, foto’s, fotoshoot, shoot, kids, kinderen, kind, gezin, gezinnen, fotosessie, foto sessie, fotografie, fotograaf, fotografe, fotografen, drunen, vlijmen, waalwijk, kaatsheuvel, denbosch, den bosch, nieuwkuijk, tilburg, ouders, love, liefde, verliefd, gevoel, brabant, gelderland, made by angela, borstvoeding, reportage, voeden, voeding, made by angela


Wat een lieve, betrokken, rustige en goede professionele fotografe.
Ze stelt je op je gemak en maakt foto’s in een fijne en ontspannen sfeer. Ze begeleid je goed en staat ook open voor eigen ideeen. Ze is erg lief voor kinderen,waardoor het ook goed en vertrouwd voelt je kindje door haar te laten fotograferen.
 
Groetjes Shirley


BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Made by Angela fotografie

Vennestraat 12 

5151CC Drunen

06 - 420 356 40

contact@madebyangela.nl

kvk nr: 58287914

Privacy Verklaring (AVG)