Informatie newbornshoot

Informatie newbornshoot

 

Je eigen kleine mini mensje. Kleine vingertjes, teentjes, een mini neusje, kleine velletjes en zelfs schattige donshaartjes.

Dit zijn een aantal kenmerken van newborn baby’tjes. Ik leg ze o.a. vast in close-ups, zodat je ze altijd kan bekijken. Want juist de close-ups laten de kenmerken van je eigen newborn goed zien.

Een newborn fotografeer ik doorgaans tussen de 7 en de 21 dagen oud. Dit omdat je kleintje in deze periode nog lekker veel slaapt, weinig last heeft van pukkeltjes en nog lekker in opgekrulde poses kan leggen omdat ze dit gewend zijn vanuit de baarmoeder.

Als je baby al een half jaar oud is en je bekijkt de foto’s nog een terug, dan pas zie je hoe hard de tijd gaat.

Je kan het je al bijna niet meer voorstellen dat ze zo klein waren. En dan is het fijn dat je deze herinneringen nog hebt. Alle details vastgelegd.

Dit zijn zeer waardevolle foto’s die je niet meer weg wilt en kunt denken uit je album.

Mijn advies is om tijdens je zwangerschap alvast een plekje te reserveren in mijn agenda.

Ik zet je uitgerekende datum dan in mijn agenda en houd er rekening mee dat je kleintje eerder of later geboren kan worden.

Zodra je bevallen bent, neem je zo snel mogelijk contact met mij op. Graag binnen 1 à 2 dagen. Na het reserveren van de newbornshoot, stuur ik je wat nadere informatie die de shoot kan bevorderen.

Ik fotografeer op woensdagen en vrijdagen in een warme huiselijke omgeving, waar u heerlijk tot rust kunt komen, terwijl ik uw kindje fotografeer. Mocht ik bij jullie thuis komen, kan ik eventueel ook in het weekend. Hier zitten echter wel reiskosten en voorrijkosten aan verbonden (en eventuele parkeerkosten).

Wat gebeurt er na de shoot? Dat leest u hier


Newborn fotograaf – Drunen Noord-Brabant

Made by Angela fotografie

Drunen

06 - 420 356 40

contact@madebyangela.nl

kvk nr: 58287914

Privacy Verklaring (AVG)