home

portfolio

Hej! Wat leuk je hier te zien!

Welkom op de website van Made by Angela Ik fotografeer outdoor (o.a. zwangerschap, stelletjes, gezinnen, kinderen, borstvoeding) en binnenportretten. . Neem gerust eens een kijkje bij mijn foto blogs. Zo krijgt je een beeld van mijn werk.

Zoals je misschien al weet, fotografeer ik veel op buitenlocaties. Spontaan en ongedwongen probeer ik alles vast te leggen. Ik hou van warme beelden. Dit past het meest bij mij. Daarnaast fotografeer ik split face-portretten (2 halve gezichten naast elkaar), duo-portretten (2 portretten in 1 foto), generatie portretten en silhouttes. Neem eens een kijkje bij mn fotoblog. Spreekt mijn werk je aan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier. Zodra ik in de gelegenheid ben, zal ik je bericht beantwoorden. Misschien tot snel? Lieve groetjes, Angela

Volg je mij al op social media?

Hier vind je namelijk de recentste foto's, nieuwtjes en actie's!

Drunen, fotograaf, fotografie, noordbarbant, gezin, gezinsfotograaf, familiefoto

De dame achter de camera

Wie is Angela, homepage, contact

Ik ben Angela, opgegroeid (en woon er nog) in Drunen. Een mooi dorp in Noord-Brabant, waar ik samen met mijn broertje een mooie jeugd heb gehad. Nu heb ik een eigen gezin. Samen met mijn man hebben we 2 prachtige gezonde kinderen op de wereld mogen zetten. Ik vind het belangrijk om terug te kunnen kijken naar mijn jeugd via foto's. Het is mooi om even in de tijd terug te gaan en weer te 'voelen' wat je toen op dat moment voelde. En dit wil ik nu ook mijn eigen kinderen meegeven. Foto's van hen terwijl ze aan het spelen zijn, maar ook foto's van ons als ons gezin. Ik vind het belangrijk om ook zelf in de foto's van mijn kinderen te staan. Zo kunnen zij fijn terug kijken naar hun jeugd. En het gevoel terug halen.

Leuk dat je even langs bent geweest. 

 

Wie weet tot ziens!

 

Veel liefs, Angela

contact@madebyangela.nl

06-420 356 40

copyright @ 2023

Made by Angela fotografie Drunen

AVG privacyverklaring

kvk nr: 58287914